LEF! Coaching logo

06 156 77 323 info@lefcoaching.nl

Surfer op een golf

Dé coach met LEF!

Aangenaam, mijn naam is Wieke Lefeber. Na jarenlange ervaring als ontwikkelaar en coach bij ASML werk ik nu als zelfstandig coach onder de naam LEF! Het is niet alleen een stuk van mijn achternaam, het zegt ook dat je lef nodig hebt om aan je persoonlijke ontwikkeling te werken. Ik help je daar graag bij en dat doe ik vol passie.

Ik heb in het verleden veel meegemaakt en dat heeft me gebracht waar ik nu sta: een coach met LEF! Deze ervaringen hebben er ook voor gezorgd dat ik me goed kan inleven in mensen die vastzitten in hun werk of in een andere situatie. Wat nog belangrijker is: ik weet hoe je daar sterker uitkomt.

Dankzij mijn bèta-achtergrond en mijn ervaring bij ASML begrijp ik de taal en denkwijze van technische mensen. Daar pas ik mijn coachtrajecten en trainingen dan ook op aan. Ik heb een scherp oog voor onderliggende motieven of belemmeringen. Met een pragmatische en creatieve aanpak, een gezonde dosis humor en een open houding help ik je op weg.

Ik kijk er in ieder geval naar uit om je te ontmoeten zodat we kunnen bespreken waar jij mee aan de slag wilt gaan. Neem contact met me op om een afspraak te maken. Hieronder vind je mijn contactgegevens.