LEF! Coaching logo

06 156 77 323 info@lefcoaching.nl

Dartpijl in de roos

Alles wat je doet met LEF! is raak

Tijdens je loopbaan is het belangrijk om te blijven werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Of je nu een stap verder wilt zetten in je carrière, of je bent vastgelopen en je werkplezier is verdwenen. Ik help je bij wat jij nodig hebt op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Dat kan tijdens individuele coaching of met behulp van een training voor een groep medewerkers binnen jouw bedrijf.

Individuele coaching

De medewerkers die ik coach zijn verschillend en hun vragen lopen uiteen. Het gaat bijvoorbeeld om leidinggevenden die meer uit zichzelf en hun team willen halen. Maar ook om mensen die perfectionistisch zijn en zien dat het hen beperkt. Onder het kopje Ervaring vind je meer voorbeelden.

Iedere situatie is anders en elke persoon is uniek. Daarom is elk coachtraject maatwerk. Al deze coachtrajecten hebben gemeen dat we voortbouwen op je talenten en wat je al in huis hebt. Nadat we samen hebben bepaald wat je wil bereiken, gaan we daar tijdens 6 tot 8 sessies mee aan de slag. In veel gevallen kan het coachtraject worden betaald uit het ontwikkelbudget van je werk.

Wordt het tijd om een stap te maken? Neem dan contact met me op. Onderaan deze pagina vind je mijn contactgegevens.

Training Competenties in kaart

Voor bedrijven verzorg ik trainingen waarin medewerkers aan de slag gaan met hun ontwikkelingsplan. Aan de hand van een self-assessment ontdekken medewerkers waarin ze goed zijn en wat ze verder willen ontwikkelen. Het resultaat van de training is een ontwikkelingsplan met daarin hun competenties en handvatten die ze in hun werk kunnen toepassen. Voor deze trainingen gebruik ik de Leadership Architect™ methode van Korn Ferry. Deze methode is gebaseerd op 40 jaar wetenschappelijk onderzoek naar het gedrag van mensen en hoe dat gerelateerd is aan persoonlijke en professionele effectiviteit. Deze methode wordt onder andere bij ASML toegepast.

Wil je binnen jouw bedrijf meerdere medewerkers in één keer een concreet en uitvoerbaar ontwikkelingsplan laten maken? Neem dan contact met me op om de mogelijkheden te bespreken. Onderaan deze pagina vind je mijn contactgegevens.

Training Verbindende Communicatie

Tijdens deze training leer ik je op een ontwapenende en verbindende manier te communiceren. Hierdoor laat je de ander weten wat je graag wil, zonder dat daarbij onbegrip, irritatie, weerstand of zelfs ruzie ontstaat. Dit helpt je ook bij het geven en ontvangen van feedback en het overtuigen van anderen van je plannen.

Deze trainingen geef ik op maat binnen bedrijven. Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken. Onderaan deze pagina vind je mijn contactgegevens.