LEF! Coaching logo

06 156 77 323 info@lefcoaching.nl

Man die een sprong waagt

Met LEF! kom je verder!

Ben je toe aan een volgende stap in je loopbaan, maar heb je het gevoel dat er nog iets ontbreekt? Ben je vastgelopen in je werk of is de balans tussen werk en privé niet goed? Heb je goede plannen en lukt het je maar niet om anderen daarvan te overtuigen? Wil je beter leidinggeven aan je team, maar weet je niet hoe je dat moet aanpakken?

Ga met LEF! aan de slag zodat je verder komt

Ik coach individuele medewerkers die stappen willen maken. Daarnaast geef ik trainingen waarin je samen met collega's je eigen competenties ontdekt en krijg je handvatten om die verder te ontwikkelen. Of kies voor mijn training Verbindende Communicatie waarin je ervaart hoe je op een ontwapenende en doeltreffende manier kan zeggen wat er gezegd moet worden. Hierdoor behoud je de (werk-)relatie en heb je zicht op een oplossing waar iedereen zich goed bij voelt.

Jouw volgende stap?

Bijna 10 jaar geleden vertelde ik mijn manager dat ik coach wilde worden. Daarmee zette ik een eerste stap in mijn nieuwe leven. Wat wordt jouw volgende stap? Neem contact met me op om dit te bespreken. Hieronder vind je mijn contactgegevens.